CAR RENTAL DXB

Auto Huren Dubai

Auto Huren Dubai

Autohuur Dubai is helemaal niet stressvol. Hoewel het proces van het bezitten van een auto een beetje stressvol kan zijn, is het proces van het huren van een auto heel eenvoudig en gemakkelijk. In dit artikel leggen we je een complete gids uit over Auto Huren Dubai.

Dubai heeft een indrukwekkende manier van leven, maar zonder je eigen self-drive auto is het niet mogelijk om op een gratis manier te genieten. Dus als u de wegen van de Verenigde Arabische Emiraten wilt opgaan, dan kan een zelfrijdende auto een mooi voordeel voor u zijn.

Als u een toerist bent in Dubai, kunt u alleen een auto huren in Dubai, aangezien een verblijfsvisum vereist is om een ​​auto in Dubai te kopen of te bezitten. Maar het huren van een auto in Dubai kan echt kosteneffectief zijn in vergelijking met het gebruik van het openbaar vervoer? Het antwoord is ja!

Auto Huren Dubai geeft je vleugels om overal naartoe te gaan met vrijheid van timing. De kosten van brandstof, afstand en tijd zijn in uw eigen hand, aangezien de taximeter van Dubai u zelfs kost om inactief te blijven en als u op een drukke plaats woont, kunnen zelfs een paar kilometer u meer dan 100 Dirhams kosten.

Het belangrijkste dat iedereen wil weten, zijn de vereisten voor huurauto’s in Dubai.

Voordat u nadenkt over het huren van een auto in Dubai, is het belangrijk dat uw lokale rijbewijs geldig is voor het huren van een auto of dat u een internationaal rijbewijs nodig heeft. Als je uit een Europees land komt of uit landen zoals het VK, de VS, China of Canada, dan is je lokale rijbewijs hoogstwaarschijnlijk goed genoeg om een ​​auto te huren in Dubai. Maar als je uit landen als India of Pakistan komt, dan heb je misschien een internationale nodig om een ​​Auto te Huren in Dubai.

Zodra u zeker weet dat u in het bezit bent van een geldig rijbewijs voor het huren van een auto, kunt u overgaan tot het maken van een reservering voor de auto. Autoverhuur DXB online boekingsportal is beschikbaar bij elk afzonderlijk vermeld voertuig. U kunt de details zoals ophaaldatum, inleverdatum, telefoon, e-mail en tijd invullen, en zodra u een reservering heeft gemaakt, wordt er contact met u opgenomen door de persoon van het bedrijf voor verdere verwerking.

De bedrijfspersoon zal u vragen naar de Passport Front Picture en naar de rijbewijsfoto. Als u geldige documenten heeft, zal hij uw boeking tegelijkertijd bevestigen.

Verkeersregels en -voorschriften in Dubai

  • Zorg dat je altijd je geldige rijbewijs bij je hebt.
  • Blijf de borden met snelheidslimieten controleren, want overal in Dubai zijn verkeerscamera’s
  • Geef voetgangers altijd eerst voorrang
  • Gebruik altijd een sein om van rijstrook te wisselen en af ​​te slaan
  • Vermijd het gebruik van een telefoon tijdens het rijden, aangezien camera’s in Dubai erg geavanceerd zijn
  • Houd er rekening mee dat afstanden in Dubai worden gemeten in kilometers

Huur een auto Dubai verzekering

Autoverhuur DXB biedt een uitgebreide verzekering voor al haar vermelde voertuigen. De prijs van een uitgebreide verzekering is inbegrepen in de huurprijs. U hoeft alleen het huurbedrag, belasting en borg te betalen en de huurverzekering wordt automatisch opgeteld.

Hoe krijg je de beste deal voor het huren van een auto in Dubai?

Dubai is een prachtige luxe staat en ‘s werelds beste merkauto’s zullen gemakkelijk te huur en te rijden zijn in Dubai. Maar als u op zoek bent naar de beste deal, moet u online kijken in plaats van de lokale bevolking te bezoeken. Het prijsverschil van een huurauto kan enorm zijn van het ene bedrijf naar het andere en de gemakkelijke manier om het verschil te controleren is door alleen hun websites te bezoeken, aangezien alle prijzen bij elk vermeld voertuig worden vermeld.

Huur een auto Dubai Aanbetalingsbeleid

Elk bedrijf in Dubai zal om een ​​borg vragen en die borg wordt op een creditcard gehouden. Maar als u geen creditcard heeft, kunt u ook een pinpas en contant geld gebruiken.
Uw aanbetaling blijft 20 tot 30 dagen bij het verhuurbedrijf, afhankelijk van het bedrijfsbeleid en de reden hiervoor is dat het verkeersboetebeleid in Dubai een beetje is gewijzigd in vergelijking met veel andere landen.
De verkeersboete kan op elk moment binnen 1 tot 20 dagen worden bijgewerkt en het verhuurbedrijf wil ervoor zorgen dat er niets meer in behandeling is voordat hij een borg terugbetaalt.

Hoeveel kilometers zijn toegestaan ​​in een huurauto?

Het toegestane aantal kilometers is afhankelijk van autocategorie en huurperiode. Autoverhuur DXB staat dagelijks 350 kilometer verhuur toe voor auto’s van normaal en gemiddeld niveau. Maar als u op zoek bent naar een sportwagenverhuur, dan kunnen de toegestane kilometers 250 of zelfs 300 zijn. Bovendien hebben de luxe auto’s en supercars slechts toegestane dagelijkse kilometers van 250.

U kunt ook een extra kilometer kopen en de vergoeding voor een extra kilometer zal ook verschillen voor een ander type auto.

Als je de lijst met huurauto’s wilt zien, ga dan naar Luxury Car Rental